کوسهها و تن ماهیان در خطر انقراض قرار دارند
95/12/04
دانشمندان از مدتها پیش، کاهش اکسیژن اقیانوسها را بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۴۰ پیشبینی کرده بودند. رابرتز توضیح میدهد که گرم شدن آب دریاها و اقیانوسها، ضخامت و درجه حرارت لایههای سطحی را افزایش میدهد. این شبیه آن است که یک درب قوی روی سطح اقیانوس قرار دهیم، بنابراین اکسیژن کمتری به اقیانوس وارد خواهد شد. رابرتز اشاره میکند یکی از تاثیرات این تغییرات بر ماهی تن خواهد بود. در زمان صید، این ماهی میتواند به عمق بیشتری از آب فرو رود و زنده بماند، ولی با کمبود اکسیژن در اعماق فضای کمتری را برای جابجایی دارد و این فضای کمتر باعث صید ماهی میشود و جمعیت این گونه را تحت تاثیر قرار میدهد. گو اینکه اکسیژن کمتر باعث کوچکتر شدن جثه ماهی شده و تولید مثل گونه ها را کاهش میدهد.